BVF H-MAT 100 W/m2 és 150 W/m2 teljesítményű  elektromos fűtőszőnyeg

 

bvf fűtőszőnyegA BVF H-MAT elektromos fűtőszőnyeg vastagsága mindössze 3,8 mm így a hagyományos fűtőkábelekkel ellentétben gyakorlatilag padlószint emelkedés nélkül teszi lehetővé önálló és komfort padlófűtések kialakítását utólagosan is, természetesen figyelembe véve a padlófűtések egyéb követelményeit is, pl. az aljzatban meglévő lépésálló hőszigetelés megléte.

Az öntapadó műanyag hálón rögzített fűtőkábelek egyszerű lerakást és mérettartást biztosítanak a burkolás befejezéséig.

Készre szerelt méretek 1-12m2-ig elérhetőek, 50 cm széles öntapadós tekercsben.

Méretek: 1,0    1,5    2,0    2,5    3,0    3,5    4,0    4,5    5,0    6,0    8,0    10,0    12,0 m2

Fektetés után azonnal üzembe helyezhető, 2,5 méteres gyárilag szerelt bekötő kábelének (hidegvég) segítségével közvetlenül a termosztátba köthető. A Twin-conductor technológiának köszönhetően csak egy oldalon szükséges a csatlakoztatás (nem kell a fűtőszőnyeg másik végével visszajönni a termosztáthoz, mert az zárt, érintésvédelmileg védett!

 bvf fűtőszőnyegMODERN FÜRDŐSZOBÁK ELENGEDHETETLEN KELLÉKE

Épített zuhanyt tervez? A legdrágábban épített vagy felújított fürdőszoba sem az igazi ha a padló hideg. Egy jó döntés minimális beruházással és a hideg padló többé nem okozhat problémát! Üzemeltetése a többszörös szigetelésnek és árnyékolásnak köszönhetően extrém vizes körülmények közt is biztonságos.

HAGYOMÁNYOS MÓDON BURKOLHATÓ

A BVF H-MAT elektromos fűtőszőnyegek a burkoláskor nem igényelnek speciális rétegrendet. A burkolás megkezdése előtt érdemes aljzatkiegyenlítést végezni, de akár közvetlenül alkalmazható flexibilis csemperagasztóval is megfelelő aljzatelőkészítés után. (javasolt pl. a portalan felülethez a csemperagasztó rendszer alapozója is/)

fűtőszőnyegALACSONY TELJESÍTMÉNY A KORSZERŰEN SZIGETELT LAKÁSOKBA IS

A BVF fűtőszőnyeg az általánosnak tekinthető 150 W/m2 teljesítmény mellett (mely gyakorlatilag megegyezik a csöves rendszerek hőleadó teljesítményével) 100 W/m2 teljesítménnyel is rendelkezésre áll. Ha egy jól szigetelt lakásba túl nagy teljesítményű fűtést teszünk, akkor az a kis hőleadás miatt alig működne, azaz esetünkben alig éreznénk a padlófűtés jótékony hatását (már aki szereti :)). Így az alacsonyabb teljesítményt használva az üzemidő nőhet! (nem a fogyasztás!!)

ELLENŐRZÖTT GYÁRTÁSI FOLYAMATOK - 10 ÉV GARANCIA

Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, szabványoknak. A gyártó üzemek ISO 9001 szabvány szerint a legmagasabb minőség ellenőrzés mellett működnek a legkorszerűbb anyagok felhasználásával. A tökéletesített kéteres technológiának köszönhetően a BVF fűtőszőnyegek várható működési élettartama akár 30 évet is elérheti jelentős teljesítmény vesztés nélkül!

fűtőszőnyeg fektetés

 

MŰSZAKI ADATOK:

 

Teljesítmény: 100 W/m és 150 W/m2
Méretek: 1-12 m2
Kábel típusa: dupla szigetelésű, földelt fűtőkábel
Kábelek közti távolság: 112 mm (100W/m2) és  80mm (150W/m2)
Kábel átmérő: 3,6mm
Fűtőszál szigetelése: fluoropolimer
Külső burkolatszigetelés: pvc
Rögzítés: öntapadó felület (műanyag hálón)
Csatlakozó vezeték: 2,5m hidegvéggel , kéteres + földelés
Csomagolás: doboz
Elektroszmog: árnyékolt, elektroszmog mentes
Ajánlott vezérlés BVF 601i, BVF SYME
Tanúsítványok: CE , UL, GOST
FŰTŐSZŐNYEG

Általános leírások az elektromos fűtőszőnyegekről itt!

Letölthető használati utasítások, alkalmazástechnikai útmutatók itt!


fűtőszőnyeg


INGYENES AJÁNLATOT BÁRMELY ELÉRHETŐSÉGÜNKÖN KÉRHET!